längesen vi sågs


-jag glömmer att vi glömt allt om varann
alla har vi fastnat hos nån någonstans. vi viker oss på asfalten av skratt
ingenting kan röra oss i natt
ibland så dör jag litegrann
när du halkar med din tunga på en
bokstav i mitt namn


-


Haven't had a decent meal
My brain is fried
and I'm skinny as a rail
Alltså inte okej. är så sjukans sugen på thaimat. har inte ätit något idag för jag har inte känt för det, men nu blev jag sjukt hungrig. drömde om att jag åt thaimat inatt, så mycket kommer jag ihåg. serious. vårrullar med jordnötssås. hihi
somebooody feed me. thaimat<3 I'll do anything


Hair


Bild från musikalen i torsdags, föreställning 1. vackert värre hihi. sjunger 'Be in' på bilden
nu har man verkligen alla sångerna på huvudet haha, men de är väldigt bra så jaa.
igår hände det lite stuff. vid 5 tiden åkte jag till lidingö (oh god vad många brats och kostymgubbar det var på tåget) och kollade på vernissage på sandras skola. det var fint ;)
sen när jag kom hem var jag jätterastlös. var tvungen att göra något, så åkte in till staden och träffade en frusen josefin utanför ngn pub. senare gick jag till vitan, satt och pratade lite och tog en cigg med kajsa som jag inte träffat på evigheter. sen ringde jag sebbe och elira, fint. nu ska jag nog ut och springa lite, kan behövas.. HAHA


honey is cool


In the Marmalade forest


gosigast hihi.

-


Haha. har letat igenom hela huset och hängt på mig massa saker för att försöka se ut som en hippie till musikalen imorn. Hair alltsåååå. ser för rolig ut just nu haha. har sjungt hela veckan nue och är hes som farn. får se hur det går att sjunga imorn hähää :) lite kul ska det väl bli.
sitter och lyssnar på marvin sease HAHA<3 sexy man..
ska duscha nu, så hejs // your hippie alvaA

the dog days are over


Let the sunshine in



Sommarkänslor jaa-a. så himla fint. har körvecka nu i skolan, repar Hair-låtar.
blir konsert på torsdag och fredag. mysjmysj
farmor var här i helgen och viktor fyllde år, det blev kusiner och partey! på bild nr 1 ser vi dagens takhäng by me & josefin, och bild nr 2 fyrklövern som josefin hittade på kaveln hihi. luckeyy

atmosphere

Walk in silence,
Don't walk away, in silence.
See the danger,
Always danger,
Endless talking,
Life rebuilding,
Don't walk away.


dead souls


i'm fine





Bilder från igår kväll då hihi. tove, sandra & me åkte till sollentuna för att gå på ngn spelning. äventyr indeed. lyckades tillslut att hitta stället som det skulle var på där vi mötte emma och några av hennes kompisar. kvällen blev fedt mysj med totempålbildning och Flasses ;> musiken var väl sådär HAHA, men det var väl ett band som var liteee bättre än de andra. hade iaf treffligt! träffade johanna på vägen hem också, längesen. kom hem vid 1 någonting. bror fyller år imorn så farmor är här nue. min present är fedt bra hähä.
over and out


Pompei nights


Spelning ikvell med lilljoppe!<3 det blir hardcoooore!

20



Kaveln2010


wuhuuu. idag var det kaveln med skolan, vi var ninjor. så sekziga<3 jag och Josefin dansade 100 m schottis. av alla 32 lagen så kom vår klass på 27:e plats hahah, men vi var glada endon! esteterna är väl lite doomed att förlora i guess :) sen när jag kom hem lagade jag och bror mat, köttbullar och makaroner hihi. väldigt exklusivt. hittade någon radiokanal som spelade gamla diskolåtar, så det blev riktigt svängigt där i köket! satt ute och drack päronsoda sen. ska ut igen nu för att det så fint väderrrr. pyss


-



Fick in garderoben i mitt rum igår. har nästan packat in hälften av mina kläder där nu haha, resten är i den andra. känns ovant att inte ha kläder liggandes över hela golvet men jaa. golvet är inte min garderob längre haha. det är helt gal1, är typ 30+ ute. högsommar bara sådär. hähä! jag vill badaaa.
gjorde terminsprov idag, utan att veta vad jag skulle spela (blev informerad om detta prov för ba några dagar sen), så spelade come together.. det gick bra för den är typ easy cakeee. solen borde göra mig pigg osv men ist blir jag helt dåsig.. är jättetrött haha.

He looks like Zorro on doughnuts


världens finaste & snyggaste man.
Jack White III


I want-


on the roof


joorå. igår var det sommarens första dag kändes det som! satt i Rålambshovsparken och chillade galet med öl, saft och bullar. jag, josefin, sebbe, viktor och massa random glada människor. flera såna dagar jatack.
håller på att göra om mitt rum för fullllt, kanske visar resultatet sen ;>
dedikerar låten till Elira hihi.
pysstja

-


vaknade för några timmar sen i ett tomt hus, brorsan är i danmark och resten i uppsala. sitter här i en oversize-tshirt och en kopp kaffe och har ingen aning om vad jag ska göra idag. är rastlös som farn så måste hitta på ngt , haha. blir probably att se remember me med Josefin, mysjmysj. är festsugen som farn, up for adventures elr ngt.

when I die


Making up for teenage crime



Internationally bastardised baby

-


gosig bild hihi. mina två småkusiner är här, dom kollar på djungelgeorge just nu HAHA. har tjockat tacos och varit på min syrras teater. mitt i så tappade oliver en mjölktand som jag fick sitta och hålla i enda tills det var slut haha. gosigt värre<3 gjorde matte a nationella imorse, det gick väl ganska bra, kunde gått värre mh. sen drog jag, josefin och sara till stan och stekte runt :)):) träffade julia sen på tbanan. lov nue!


gloomy day


Okej. är nog världens tröttaste bryd just nu. har nog sovit högst 5 timmar de senaste nätterna. men I'm ok
är ledig torsdag och fredag hihi. blir bla uppsala och annabby! och sen ska jag fixa mitt rum. ska äntligen få en större garderob, och om jag får som jag vill en 1,40 säng :D då blire sleepoverssss.


the difference between us


äckligt bra. och skivan kommer imorn hihi<3 det blir piratebay.. är för fattig atm.
Igår kväll var fint haha. jag, sebbe, julia och eve chillkrökade hemma hos eve och spelade buzz.. jag kom sist haha. men jag sörjde bara lite. sen kolla vi på någon film från 70-talet som handlade om någon familj i italien med typ 20 barn och en pappa som var helt lost. fint<3
idag blir det plugg.. tisdag är sista dagen för att lämna in rester. mindre fint!
pyss

3



one more coffee, one more cigarette
one more morning trying to forget
Time is really turning on me.

-


på bildeN ser vi mitt hår utan plattång. sure interesting
nu vet ni! typ lockigt. gillare inte
är så damn trött. stannade kvar i skolan och gjorde kvällsprov. det gick bra förutom att jag glömde leg haha. och så träffade jag celina hihi<3 men nu ska jag farn sova. godnatttt

i'm a wanker


18:36. har kollat skins hela fucking dagen. 5 koppar kaffe. hardcore life! skins gör en lite mental i huvudet måste jag säga. uuuuut nu   (Y)


i found myself in wonderland

hej bloggeN-
igår kväll blev fail, dels på grund av min mobil som har börjat göra revolt mot mig.. men orkar inte skriva om det. Idag mötte jag upp josefin i staden, pratade skins hihi. och jag köpte en tröja på weekday (h) sedan gick jag med lillasyster på bio, alice in wonderland. på tiden att se den kanske? haha. hade inte några särskilt stora förhoppningar då jag bara hört typ dåliga saker om den. men den var väldigt bra faktiskt! hehe.
och så är det ju 1 maj. min lillasyster, 9 år, har varit inne i stan med pappa och demonstrerat och skrikit saker som "kasta borgarna i papperskorgen!" HAHAHA. det är rätt :@ senast för några dagar sedan när jag skulle ta tunnelbanan till skolan så stod det ngn moderatgubbe utanför och delade ut reklamblad om nya moderaterna. jag var på fedt dåligt humör den dagen, startade värsta diskussionen med den där gubben HAHA. jag vann.. fint vare! men w/e. Nu ska jag se på the reader och svulla kladdkaka och te. pyss

RSS 2.0