←↑→


Jag har värsta tvådagars hangovern, efter i fredags. vilket jag finner mycket konstigt eftersom jag alltid kunnat dricka mer utan att känna det minsta än kanske lite trötthet dagen efter. drack inte så mycket i fredags jy, men är konstant illamående och har ingen aptit. haha. låter som jag är gravid men det kan jag lova att inte är hahdsvha. någon gång skulle jag väl också få känna på hur det är att vara riktigt bakis. aja. jag tar det lugnt med bra filmer, bra musik och saffranste.

see spaces


Igår var fantastico. allas vår spanjor Jordi ska snart åka tillbaka till Spanien, vilket är mycket sorgligt. så igår hade vi överrasknings/avskedsfest!!! jag, bea, matilda, suzann, emil och sebbe tog oss till tallkrogen där det var fintfint folk och finfin musik och när klockan slog 22.00 och Jordi kom innaför dörren så sprang alla fram och ba "¡Sorpresaaa!". det var så fint ska ni veta, Jordi blev glad hihi :- D vi dansade och kedjan ovan gick sönder, hehee. så kan det gå. idag är jag barnvakt, framför mig ligger ännu en vecka av slit å släääp och skola men på lördag händer det grejer, hemma hos mig. ✌ Elira anländer och till Stockholm denna vecka vilket också är väldigt brao.


✞ for tonight.


recklessly, headlessly


And if you do me right
I'm gonna do right by you
And if you keep it tight
I'm gonna confide in you
then I guess you could hang with me.

indecisive mind♎


Jag vet inte vad det är med mig. är så himla stressad. nojar för småsaker. känns som att allt går fel även fast jag vet innerst inne att det är inte är värre än vanligt. okej cp. men ja. det skulle sitta så fint med lite ombyte. fin sak coming up är iaf hoffmaestro @ grönan fredag med lite bäst människor. fattar inte grejen med hoffmaestro, varför de är så populära som de är, så bra är de inte. men går att dansa till hihi :- D sedan så fyller man ju år oxå om 19 dagar. skönttt att bli sjutton och komma ifrån sexton. sjykt onajs det kmr vara i sommar bara när de flesta är arton och jag fyller år på hösten... hee. but that's then, now is now.

sunday


recklessklockan är 21:35 och jag är ensam hemma. gillar inte att vara utan sällskap längre tid hoho, men det har sina fördelar. teven står på 24/7 som sällskap. jag dricker kaffe och röker på balkongen. hardcore. till middag gjorde jag pannkakor och pimplade lite vin. nu sitter jag och lyssnar på crystal castles i nyinförskaffad tröja(lite lik den alice har på sig högst upp hehee). funderar på allt och inget. nu ska jag försöka ringa hit ngn att sällskapa med, sådeså. pýss


Hejheje. skolan har börjat, och ja, det går helt okej. hittills har jag varit duktig_chey! åhja. jag fryser hela tiden, behöver skaffa mig en vinterjacka hejhej. bytte ut mitt tunna sommartäcke (okej det var bara ett påslakan) mot värsta duntäcket. hejhej hösten, du är kall. 
Jag fyller sjutton om 24 dagar. idag har jag varit med och kompat josefin när hon och de andra sångarna i klassen sjöng för de nya ettorna, Beirut - Nantes. det gick braoo, ba att jag spelade fel en gång och vi började fnissa, fient hihi. ♪ ♫
Btw, om låten ovan. hittade den helt random på youtube och det visade sig vara en jack white (hihi kärlek) produktion av något slag. de är på hans skivbolag. och det hörs, det låter white stripes. försökte hitta lite information om dem och hittade detta:

pysshej / musiknoerden ☆

RSS 2.0