Go to the end start againboom bbbom boom

Hihi. Fredag, finally. har en stor massa av plugg jag måste beta av före den 12e, damnit. Så fram till dess kommer jag leva i lite stress hehe. Idag har jag och röjt stan med j och kollat på klädz, jag lyckades hitta en vårigare jacka på weekday vintage mjaoo. Bild kanske later. Imorgon är det valborg, har 2 planer som lyckades krocka med varandra. Tar kvällen som den kommer typ, doing what I feel for. fult inlägg, nu ska jag sova. p0ss

You got it, I want it


Är hemma imorgon. Sitter i ett hus i skogen och dricker stark apelsinjuice och lyssnar på någon andlig indonesisk musik som radion förser mig med.

the sun is in the air

Tjatja bloggen. Jag befinner mig i skåne right now, kom hit igår kväll. släktens stuga + skog. Det mest ensligaste man kan tänka sig. men mysigt. Idag tog jag pågatåget in till Malmö och träffade Josefin och Nellie. så himla varmt, sommarsommarsommar. köpte kinamat och gick och satte oss i slottsparken, sedan fick vi bästa idén om att hyra en trampbåt, so we did it. Äventyyr. kändes lite ostadigt men vi var duktiga hehe. stekte med cola, cigg och mobilmusik (mest the drums och jj weho) på malmö kanal. Kändes lite kungligt hihi. inhandlade glass senare mmm och annat godt. Fina dagn. därför jag följde med ner till skåne, för att jag skulle få träffa mina fina cheyrr. Nu är jag lycklig och tired, dags att sova. godnatt y'all

Sugar shooting, bled with deadbeats


Bilder från i lördags. Matildis bilder från hennes kamera http://ishotmyselftoday.blogspot.com/ dansa till cc. Haha. Och ja, jag är förövrigt den med plåstrigt ben.

We are the mess, we are failures, and we love it


Såg klart på skins season 5 igår. Tyckte sådär om den. första generationen var bättre och blblba. även fast detta var helt okei, trots att jag ständigt kom på mig själv att sitta och irritera mig över karaktärerna. Franky dock ♥ och musiken. Alltid lika splendid. och nu är det lov. Hittils har jag varit på årets första parkhäng, det var special haha. och kallt. Sen åkte vi till Matilda och partade lite (läs lite), men det var trevligt ändå. Rökte förövrigt som en skorsten den dagen. Tog nattbussen hem istället för tbana för första gången (oh wow). har också sökt sommarjobb, mhja. Och drömt. som vanligt då. Josefin köpte min sammetsblazer för en bra summa, så har shåppat lite också. weekdai. sen satte vi oss på en kyrkogård och åt glass. På en grav. Hehe. Åker till skåne på torsdag, där jag ska träffa j och Nellie förhoppningsvis.
 
Dog lite nyss när denna bilden dök upp min min tumblr - dashboard. Alison Mosshart med en weekdaykasse, godly.

sugar, sugar


Har en fet the 60's crush. Mmm-hm

April March - Laisse Tomber les Filles

Petula Clark - Downtown

Skeeter Davis - The End Of The World

YOU BETTER GET YOUR MOVE ON


Bilder från igår. jag och josefin fick weird pizzacravings, köpte och for hem till mig. Äter aldrig pizza hehe, så ofc skulle jag ta den med banan på och ewewew vad gross. Ha inte banan på pizzan. Ananas däremot, nom. Iaf, vi hade det kult. Dagen innan, i tisdags, så var vi med engelskan på Romeo och Julia på dramaten. zå efter skolan åkte jag, Sara och j hem till j's pappa på östermalm för att det var nära hehe. Åt sushi, myste och blev så jevla mätt. teatern slutade typ halv 11 så kom hem sent, helt utmattad. Hemma väntade en kalldusch och ett paket från los angeles med mina klädz. Hihi. tishan på bilden, solglasögonen och sammetsblazern. som passade precis, dock inte bestämt dess öde än. Idag är jag ledig, har haft utvecklingssamtal. Vilket gick bra. fast jag har typ tusen saker att arbeta igenom nu till deadline om för rester om typ en månad så, I can do it.


speeding like a fast trainAtt blogga om att man slagit sig. hehe. Ja, sladdade med cykeln påväg till tunnelbanan. Bara sådär bompow. Ringde josefin som jag skulle möta upp, hon kom och plåstrade om mig haha. Sen åt vi pizzaaaa, missade första lektionen. Bytte strumpbyxor och satte på plåster men det blödde ändå igenom hela dagen, mysj. Mina handflator är också helt trashade. Farligt_liv. är mest ledsen för att 2 par strumpbyxor nu är förstörda hahaa. nu måste jag hinna göra klart min redovisning till imorgon och skicka in sommarjobbsansökningar... Imorgon blir det dramaten med engelskan, gonna watch Romeo and Juliet. mitt sår gör ont, aj. p0sshej

08:57


mm.

cat claw


Jag är så tom idag. det var längesen. jag typ svävar... neråt. Vill bara att solen ska gå ner så att jag kan stå och ta en cigarett på min franska balkong som jag nyss röjt bort saker som stod framför. Andas in, andas ut. var på visning idag på lägenheten vi bodde i tio år, mesta delen av min barndom utspelades där. var också på mitt gamla dagis som ligger precis bredvid. Och det kändes verkligen som om det allt hänt i en annan tid, annan värld. och det gör mig så ont, och jag vet inte varför. Alla människor, jag själv som liten. Jag kommer aldrig få tillbaka det, samtidigt vill jag helst inte påminnas om det heller. Och jag vill inte gärna se framåt heller, suck. ja, dum dag.
Edit; mår mycket bättre men gjorde en mystifik upptäckt. De senaste veckorna har jag slarvat lite med maten, mest för att jag har känt mig allmänt fed up/konstant mättnadskänsla. vet inte vad det beror på, har inte tänkt på det så pass mycket. Min mamma påpekade detta och tvingade mig att väga mig och woop, har gått ner 7 kilo. oh well. det känns verkligen inte som det. No_anorectic just sayin. Hmm. Okei. Får börja äta mer.

//i don't know this line//

its the very thing that i'm bound to love
and i hate this game and i wanna get off tonight
stop the world, stop the world, stop the world
i wanna get off.
Kaoz. jag behöver riktlinjer. har ett flertal personer som jag bara inte vet vad jag ska göra av, alla har en tendens att få mig att må dåligt/ ångest. Antingen är det jag eller så ja, får jag inse att jag bara verkar umgås med douches.


girl, you'll be a woman soon.

Massa fix och trix till ingen nytta. Får helt enkelt acceptera att jag inte fyller 18 förens om ett flertal månader. även fast det är massa skivor och kult som lockar (mycket). Suckk. även fast det är har sina fördelar att vara 17 och ung och dum. forever young. tumblrtumblrtumblr.

oooh-ooo-oh

laura was here. We were lookin' hot, totally fit

Sugar Kane

Söndag. fredagskvällen/natten spenderades i en vinkällare från 1300-talet we were told, Gamla stan. jag gick med min classmate josefin eftersom festens värdar var Anton och Jonas från klassen, som fyllde 18. fancyfancy. Jag, J och S hade bästa idén på present, men köpet genomfördes aldrig. Det var att de skulle få varsin porrtidning. Hhehe. vi stod på pressbyrån i typ 30 minuter och velade, tillslut började de i kassan glo på oss och vi upptäckte att det fanns övervakningskameror som dokumenterade när vi ställt upp de 3 alternativ som fanns och synade dem noggrant medan vi dog av garv/var helt seriösa. det hela var mycket awkward men samtidigt så kult.. Men nej, vi vågade inte. Och vi började tvivla på att det var en så bra present även om den var klockren. slutade med att de fick varsin size XXL polkagrisklubba. <3 haha. Det var en rolig kväll med bra sällskap, rosévin och lite för många cigaretter. såg fetaste råttan också i en gränd vid slottet, kult. Igår var jag bara äckligt bakis, kunde knappt keka något. Beställde lite saker btw
tischa + solglasögon, tröja, klänning, blazerrr


RSS 2.0