You got to be brave.


gå upp på morgonen, dricka kaffe, duscha, sminka sig, gå in i sitt rum och välja clothes for the day, lyssnar på denna låten.
(och resten från SKINS SEASON 5, m-hm)

Sometimes
I think that the only thing that makes me keep going, makes my heart beat the next shot and keeps me from collapsing into the deep black sea is the melodies, the battle of a drum or someone's voice who sings to me. and I would be dead without it
(skrev på engelska för det lät värsta gay på svenska hej)

N.W.A!


Fuck tha police comin straight from the underground
FUCKIN WITH ME CUZ IMMA TEENAGER ✞
Hejhej. De senaste dygnen har jag lyckats förlora mitt csn, blir vatten och bröd nu i en månad. Suger som så, men det är bara att ta sig i kragen... vilket jag iaf inte lyckades med idag då jag åkte hem från skolan istället för att inte göra något särskilt hemma. Pluggade lite, anmälde mig till popkollo elektro (i år kommer hela The Knife asdhgfbs) vilket jag såg på facebook. Ringde Nellie på dirren och sen skickade jag in min anmälan. Sen åkte jag och träffade Pontus och Bea och b piercade sig i näsan weei! det var spännande, och gick braa 8) och nu har jag precis varit och spelat tennis med pappa... haha vääldigt gammal tradition. var nog evigheter sen jag ens rörde mig, så det var skön...t. P0SShej nu ska jag skriva klart om MacBeth och sen blir det sängen.

yo


Hei. denna bilden var så rulig så var tvungen att lägga upp den. . .. the white stripes har lagt ner :(
så typ mitt face nu. med en klubba i munnen ye. R.I.P ♥ ✞✝ På måndag ska jag träffa Mustasch's trummis,
har aldrii lyssnat på dem kan jag inte säga lål, men det kan bli interesting. Det är med skolan då, studiebesök wää. I deras studio probably. ohye!

RSS 2.0