oh well

tumblr <--- Yes, I did it! skaffade tumblr haha. betyder dock inte att jag slutar vara aktiv här


dance like there's nobody lookin YEAHhshasdghvill dansa.

the dead weather


små hjärnpartiklar som lossnar och sätts ihop igen, om och om igen.
(dead weather är nog mitt favoritband of allt times. dör en del på ett bra sätt varje gång jag lyssnar på dem, fortfarande. weee. vill se dem igen) Har typ tappat bort Jack's plektrum, fördömer mig sjelf.

help I'm alive, my heart keeps beating like a hammer


Vilken boooost man får när man klarar av en av sina mål. Det var dags nu! borde göra detta oftare istället för att bara sätta käppar i hjulet för mig själv, haha. Ikväll lyssnar jag på Emily Haines stämma.


I had so much to tell you but it never came to words.

Min älskade nya laptop bestämde sig för att dö för några dagar sen... eller det går inte att ladda den. Jätteskumt. Och lite jobbigt eftersom allt mitt skolarbete ligger där som jag håller på och sakta men säkert plöja igenom nu. Får börja om från början... aeh, inte kult. Igår åkte jag den långaaa vägen till Josefin och vi skulle tjilla med Alex. men han dök inte upp (bitch) men Bea kom istället wiiho. vi gjorde päronvodka + fanta lemon drinkar lål. Partheeey! det var mysigt. nu är jag hemma. Känner mig great hihi. inte känt mig såhär utvilad på längeee. Impulsklippte min lugg igår btw, det blev emily- skins stuk hehe.


planes and vultures


pretty odd

"Din blogg handlar ju bara om att du är sjuk" - Jim Rikard Knutsson. Hahah, ja kanske. Jag är i alla fall frisk nu, for your information. Alltså, de senaste nätterna två har jag drömt harry potter- relaterade drömmar, vet inte varför. Det är knappast så att jag går runt och tänker på harry potter- relaterade saker hhaha. Men igår drömde jag någonting om att jag hade en kvast som jag tog mig fram och tillbaka på. Jag flög långa sträckor, hööögt upp i luften, och snabbt gick det. Jag minns känslan att flyga, tekniken. det var ruligt. Sedan berättade jag i drömmen för andra hur enkelt och praktiskt det var att ha en kvast att transportera sig med och så spreds det så alla började flyga runt... heee. Och inatt drömde jag att jag var Harry Potter, fast i min kropp då men med samma 'call'. Fooor real. Den var typ mest ångestfylld, för jag var rädddd för Voldemort. och jag kunde inga trollformler, den enda jag kunde komma på var 'Accio' vilken knappast skulle funka på V. jag sög på att hantera trollstaven också... jag fick träna på Hermione och Ron men var otroligt klumpig och kunde inte uttala 'Accio' rätt hahah. Drömmen slutade typ med att det var natt och V var påväg till mitt hus samt familj och att jag fick ångest och flydde helt enkelt. Ner på stan och i en secondhand affär där jag köpte trainers (lål) av en gubbe för att jag tänkte att det skulle göra mig smidig i fighten mot V... Typ något sånt. Oh good. Jim efter detta inlägget kan vi ju konstatera att jag ja jag är sjuk i huvudet hihi..

Mina nya kompisar dårrå.


the diamond sea


... Finaste låuten med Sonic youth. jag är typ förvirrad, gick inte till skolan idag. Hade gjort mig i ordning och sen somnade jag om i min säng och när jag vaknade var klockan typ 13.20,,,. med feber. Harmony harmony oooh love

Heeei. Idag in school fick jag spela Håkan Hellström på trummor med Per. Det förvånade mig hur glad jag blev efter det lål. Håkan sitter kvar någonstans.. hahaaaa. har inte spelat trummor på en månad typ men satte kompet. okeei slut på musiknerdandet. Köket hemma håller på att renoveras (täcker typ 2/3 av undervåningen) så det går typ inte att laga mat hehe. Eller idag erbjöds det ärtsoppa på tub... ew. jag gjorde en omelett istället wiihu. Och jag har massa foockin skoljobb som måste göras. Måste ta tag i det snarast. Livet är väl inte så mycket roligare än det...... ... .. mhm. Önskar jag kunde blogga om exakt allt jag känner och tänker på och gör, dock skulle det bli en himla röra. En annan gång kanske.


chillar mot min vägg och tänker... lål

Hello, I'm in Delaware
Sliten typ. efter 1 skoldaaag. ohwell. antar att det skillnad på att gå upp vid sex och att gå upp vid tolv.. hehe. Inte kult.


xxxxsowasted


Godkväll. jag ser ut som en hamster, med earphones. Innan jag klippte min lugg också. 
 


Six kinds of glue, won't hold you


saturday

Hej. jag borrade i tanden i onsdags, det var första gången jag fick bedövning haha. Sen gick jag hem och sov mjau, och på kvällen åkte jag till tyresö och var med några fina pojkar från klassen. vi såg på på norsk nazizombie film, resten lämnar jag osagt hehe... Jag har köpt en del kläder de här dagarna, i onsdags med Suzan och idag med Josefin lalal. det blev en klänning, fingervantar, tröja och väska från urban outfitters och knästrumpor från american apparel. wiiho... var ett tag sen jag köpte kläder. Tänkte fota men kameran fungerar inte just nu så maybe later :)) Har beställt dr. martens också hihi. Tråkigaste inlägget ever. trots faktumet att jag har varit sjuk hela lovet från 25e så har det varit helt ok lål. Nu ska jag städa/plugga och sen ut och äta med J. Bifogar en bild på mig och Snape.... båda väldigt handsome!


It's not a place you go it's a place that comes for you


greetings from Hogwarts, christmas holidays


1 2 3 4 gör mig frisk. dagarna spenderas i min säng, kollandes på Weeds eller Twin peaks eller lyssnandes på konstig alternativ feberaktig djungelmusik som jag hittar. wiiu. På bilden ser vi dödsätarmärket Suzan ritade på mig på nyår. Mycket vacker. mmmm komsi komsi voldemort.  Jag gjorde till och med en lista med min sjukmusik. Enjoy, den är bra- click here. Later


någon sa att det var 2011

VILKEN NATT. hehe. Jag kom iväg rätt sent, hade lite feber. men jag bet ihop och tog mig till the house of Erik. där jag feberyrade, shottade jellyshots och rökte cigarr. Oi vilken cooling. Fick nyss ett ryck och sitter och kollar på flyg till London, och billiga hostels. eftersom jag inte gör något särskilt nu i veckan och har en del cash (julklappspengar och studiebidraget) så tycker jag det låter som en utmärkt idé. kind of. För jag saknar London, ett år sedan jag var där nu lål. Måste bara hitta en partner in crime som vill följa med och göra London farlliiiit. förutom det vill jag köpa denna. Mhmm awesome

RSS 2.0